zefirstorm, to Nico 99 ma taki sam zestaw i dał im po dupie i ok a ja do 1000 km docierałem jak ciota i wszystko ch.. :evil:
Szyberdach - dbać, czy zapomnieć?
Zwiń
X
-
Szyberdach - dbać, czy zapomnieć?
Elektryczny, oryginalny szyberdach w 2 letnim aucie - samo miodzio , ale co robić, żeby tak było po latach np. 5 :?:
Przy przeględzie po 30 tyś, ASO coś tam posmarowało, wiem bo pobrudzili podsufitkę :evil: Mimo to czsem jakoś dziwnie piszczy i jakoś tak przyciera.
Nadchodzi 60 tyś i przy przeglądzie może znowu trzeba coś przy nim podziałać :?:
Wie ktoś co powinno być zrobione? Będzie mi łatwiej chłopaków przypilnować...TDI Celebrate
Oszczędzam komfortowo!
-
-
Ja oczyscilem przed zima prowadnice posmarowalem smarem stalym i tyle. Szura od pierwszego dnia cos w nim i wcale sie tym nie przejmuje, poprostu jak on sie chowa to ociera od podsufitke z gory i to tak szumi.
A tak powyzej 140km/h i tak trzeba zamknac bo nawet radio nie potrafi zagluszyc tego dzwieku, choc nic nie pobije dudnienia po uchyleniu tylnej szyby :lol:
[ Dodano: Wto 25 Kwi, 06 15:37 ]
chester121, A gdzie one sie koncza, bo do tego nigdy nie doszedlem :twisted: Wiem, ze woda jak tam jest to gdzies splywa, pytanie tylko gdzie :?:
Komentarz
-
Komentarz